Ni är gravida! Stort grattis till er!


En ny tid i livet väntar er, snart kommer det en till person till världen och förgyller er vardag.


En graviditet är ett perfekt tillfälle för att unna dig något lite extra, till exempel genom att boka en gravidfotografering. Vid en gravidfotografering med mig så blir du extra bortskämd! Jag lägger stor vikt vid planeringen så din dag blir precis som du tänkt dig. Vi går igenom alla detaljer innan fotograferingen tillsammans, så du kan slappna av.

Spetsklänning gravid
Porträtt gravid
Gravidfoto
Gravidfoto kungsträdgården
Kungsträdgården
Gravidfotograf
Golden hour gravid
Porträtt familj

Bokningsprocess

Kontakta mig


Vad roligt att ni vill boka! För att starta processen, kontakta mig via formuläret längst ner på sidan. Berätta lite mer om dig, vilken vecka du är i, när du vill fotas och vad du har för idéer. Jag återkommer vanligtvis samma dag.

Planering


Efter första kontakt så ses vi för att ta en fika tillsammans och planera, alternativt hörs över telefon. Där går vi igenom förväntningarna inför dagen och bestämmer ett datum som passar. Efter mötet får ni en dagsplanering av mig skickad till er mail.

Foto & leverans


Vi ses på utsatt datum för fotografering. Efteråt skickas en länk med bilder där ni får välja ut de bästa för redigering. Bilderna levereras via länk där de kan hämtas i originalstorlek.


Priser och Paket

Parfotografering
 

Lilja

- Planeringsmöte
- Lån av klänning
- 45 minuter fotografering
- 5 stycken högupplösta bilder

3500 SEK
1 / 3