Familjefotografering


Letar du efter en skicklig familjefotograf i Stockholm? Då har du kommit till rätt ställe! Jag brinner för att göra mina kunder nöjda och skapa minnen som finns kvar länge. Oavsett om ni är vana att stå framför kameran eller inte gjort det tidigare så lovar jag att vi tillsammans kommer skapa fantastiska bilder.


Under en fotografering med mig kan ni känna er avslappnade. Jag har flera smultronställen runt om i Stockholm som passar perfekt för familjeporträtt. Jag tar hand om all planering inför fotograferingen, så er dag kan bli så lugn som möjligt. En familjefotografering ska vara en speciell stund för er som ni kan kolla tillbaka på länge.


Syskonfotografering
Familjeporträtt gravid
Fotograf barn
Familjefotograf
Fotograf stockholm familj
Syskonfotograf

Other things may change us, but we start and end with the family.

Anthony Brandt

FAQ

Jag har en speciell plats jag gärna fotar på, är det okej?

Självklart! Fotograferingen är till för er och jag kommer så gärna till er speciella plats. Resa inom Stockholm ingår i priserna så det behöver ni inte tänka på.

Vad gör vi om det regnar?

Vid regn så går det jättebra att flytta fram fotograferingen. Vi kommer överens om en ny tid och håller tummarna för bättre väder.

Vad kostar en familjefotografering?

Pris för familjefotografering finner ni direkt på min hemsida. Vill ni skapa ett eget paket så går det jättebra, kontakta mig via formuläret nedan.

Priser och Paket

Porträtt barn
 

Familjeporträtt

- Introduktionsmöte
- 1h fotografering
- 10 st högupplösta bilder
- 2 st förstoringar 20x30

4000 SEK
1 / 1

Kontakta mig