Bröllopsfotografering


När du anlitar din bröllopsfotograf handlar om att skapa minnesvärda ögonblick – och jag finns här för att fånga dem. Självklart är jag med er under hela planeringsprocessen och utformar er dag efter era önskemål. Med mig kan ni känna er trygga under dagen och slappna av, jag kommer att finnas med er och föreviga alla speciella stunder. 


Jag har stor passion och hjärta i mitt yrke och jag älskar att fånga alla de små ögonblick som går obemärkt förbi. Som din bröllopsfotograf gör jag allt för att ni ska få det allra bästa av er speciella dag, och att ni ska kunna slappna av. Jag vill att ni ska känna er trygga med ert val — därför kan ni kostnadsfritt boka en fika eller möte med mig för att se om jag är rätt fotograf för er.

Bokningsprocess


Så kul att ni ska gifta er och vad roligt att ni har mig i åtanke! Nu kanske ni undrar hur det går till?

Kika nedan för att få en ungefärlig bild av hur processen ser ut.

Kontakta mig


Under fliken kontakta mig kan ni fylla i er förfrågan om bröllopsfotografering. Jag återkommer snabbt till er om jag är ledig ert datum.


Berätta gärna lite mer om just er, hur ni träffades, vad som är viktigt för er hos en bröllopsfotograf och era förväntningar inför dagen.

Möte och avtal


Om allt känns bra och ni vill gå vidare med mig bokar vi in en fika eller ett möte via telefon där vi går igenom era önskemål inför dagen och det praktiska kring avtal och leverans.


När avtalet är signerat är ert datum bokat! Ni får en checklista att fylla i och även en tidslinje över dagen. För er som bokar heldagspaketet ingår även provofotgrafering.

Foto och leverans


Vi ses på er bröllopsdag för fotografering, men givetvis finns jag med er under planeringen också.


Efter er speciella dag skickas en länk med bilder som ni kan dela med vänner och familj. Bilderna levereras även via USB där de kan hämtas i originalstorlek.